понедельник, 13 марта 2017 г.



                                        Флеш-фуршет 

                        «Нас єднає слово Кобзаря»

                                                                    Щовесни, коли тануть сніги,
                                                                                                   І на рясті просяє веселка,
                                                                                                   Повні сил і живої снаги
                                                                                                   ми вшановуєм пам’ять Шевченка.
  Знаючи, що таке фуршет, ви можете запитати: «А коли доцільно його проводити?». Адже всі звикли до класичного застілля. Тут є кілька варіантів. Перший з них і, напевно, найголовніший,  коли для кола людей головною метою є спілкування.
  В шкільній бібліотеці КЗ ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР 9 березня 2017 року пройшов флеш-фуршет «Нас єднає слово Кобзаря», який був присвячений  203 річниці з дня народження великого сина українського народу, геніального поета, художника, мислителя Т.Г. Шевченка. На відкритому столі бібліотекар Котій Ірина Миколаївна заздалегідь приготувала твори великого Кобзаря.  
              

О десятій годині бібліотека наповнилась учнями і вчителями. Всі по черзі читали обрані до душі вірші та  уривки з поем Т.Шевченка.   
           
І хоча цей захід відбувся блискавично, без репетицій,  багато з присутніх продемонстрували акторські здібності в декламуванні віршів. Краса і чарівність Шевченківського слова звучала в бібліотеці протягом усього дня. Для тих, хто бажає ознайомитись з нелегкою долею поета, більше дізнатися про його життєвий шлях і творчість, оформлена книжково-ілюстративна виставка «Слово, пісня Кобзаря – ви окраса й суть життя».

Комментариев нет:

Отправить комментарий